Om Falcom

Om Falcom

Hej, mit navn er Peter og jeg ejer Falcom.

Jeg har mere end 25 års erfaring indenfor salg og IT og er populært sagt vokset op med teknologi som min helt store interesse.
Grunden til jeg startede Falcom var at jeg oplevede at en masse personer i min omgangskreds følte sig mere eller mindre overladt til sig selv når det handlede om alt det nye teknologi der blev trukket ned over hovedet på dem, det er blandt andet - e-Boks - homebanking - Facebook og alt det andet nye der hele tiden dukker op, og som om det ikke var nok så er der dele man blev tvunget ind i om man ville det eller ej, ting som man pludseligt var nød til at bruge en computer til.

Og det er jo ikke kun computeren der kan volde problemer men meget af det andet teknologi vi er omgivet af i det daglige feks. mobil telefoner og tablets.

Ringer man til en IT teknikker så er man også sikker på at komme af med en mindre formue og at han i mange tilfælde taler et sprog som gør at man er endnu mere forvirret når han igen er kørt - det er her jeg kommer ind i billedet, jeg har bosat mig i Tyskland således at jeg kan holde mine priser på et minimum således alle har mulighed for at få hjælp jeg afholder jævnligt kurser både i grupper og hos folk privat, ligesom jeg også yder teknisk assistance.

Jeg er klar over at mange af de ting vi laver kræver en stor portion af tillid, derfor er det også et krav at alle vi samarbejder med og som har berøring til vores kunder, som minimum har en ren straffeattest.

Har du lyst til at høre mere så er du altid velkommen til at ringe eller sende mig en mail.

Med venlig hilsen
Peter Falbe